Autoruiten 2016-10-17T21:49:11+00:00

Autoruiten zijn een essentieel onderdeel van uw auto. De ruiten van een auto zijn zelfs zo belangrijk dat een auto met een kapotte of beschadigde vooruit bij de APK afgekeurd kan worden.  Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij nagenoeg elke autoruit vervangen of repareren. Hiernaast kunnen wij met onze volledig uitgerust servicewagen ook op locatie werken! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Verzekering

Veel mensen zijn verzekerd voor (auto)ruitschade. Wij werken samen met veel verzekeraars en kunnen dan ook voor uw de ruiten repareren of vervangen en verzorgen een groot deel van het papierwerk! Wij werken onder andere voor: Unive & Interpolis

Autobedrijven

Al vele jaren werken wij voor veel auto(schade) bedrijven uit de regio Flevoland, Overijssel en midden Nederland. Dankzij onze volledig uitgerust mobiele service bus kunnen wij ook op locatie snel en vakkundig ruiten repareren en vervangen. Daarnaast zijn wij voor veel autobedrijven toeleverancier als het aankomt op autoruit gerelateerde producten.

Vrachtauto’s, Campers & Landbouwvoertuigen

Het vervangen en repareren van ruiten bij voertuigen als campers, kranen, vrachtauto’s en landbouwvoertuigen is specialistisch werk. Niet alleen zijn de ruiten vaak veel groter maar vaak moeten deze voertuigen ook snel weer de weg op. Dankzij onze goede afspraken met leveranciers kunnen wij vaak op zeer korte termijn ruiten vervangen of repareren.

Wij werken al meer dan 10 jaar samen met Barst, naar alle tevredenheid!
Gerald Lekkerkerker, Lekkerkerker autoschade B.V.