APK Keuren in Dronten

APK Keuren in Dronten. De APK (algemene periodieke keuring) is een wettelijke verplichting voor alle auto’s. Wij kunnen deze jaarlijkse veiligheids- en millieu keuring voor u uitvoeren. U kunt onze werkplaats vinden in Dronten West op industrie Terrein Business Zone Delta. 

A.P.K. DRONTEN

Wij zijn een RDW erkend keurstation. Daarom kunnen wij auto’s keuren en afmelden voor de APK. Een APK bestaat uit verschillende onderdelen. Lees hieronder meer over de APK en waar uw auto op gekeurd wordt.

Neem contact op

Algemene Periodieke Keuring

De Algemene Periodieke keuring is een verplichte veiligheids- en millieu keuring voor alle voertuigen in Nederland. Uw krijgt een keer per jaar  bericht van het RDW met daarop een oproep om uw auto APK te laten keuren. Dit kan bij alle RDW erkende keuringstations in Nederland.

De APK

APK Keuren in Dronten

De APK (algemene periodieke keuring) is een wettelijke verplichting voor alle auto’s. Bij deze jaarlijkse keuring worden een aantal controles uitgevoerd om te bepalen of het voertuig voldoet aan de veiligheids- en milieu-eisen. Het is van belang om tijdig uw voertuig te laten controleren. Het rijden zonder geldige APK is strafbaar. Wij zijn een door het RDW erkend APK-bedrijf. Hierdoor kunnen wij de volledige APK verzorgen en eventuele reparaties uitvoeren.

 • Controle van de verlichting rondom

 • Controle van onderstel en banden
 • Controle van de remmen
 • Controle op storingen

 • Controle van de veiligheids gordels
 • Controle van de claxon
 • Controle van de uitstoot (bij diesel auto’s)

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:00 – 12:00
Zondag Gesloten

LOCATIE

OVERIGE DIENSTEN

Een volledig ingerichte werkplaats met wachtruimte. Tevens gespecialiseerd in autoruiten en auto airconditioning. RDW erkend zodat u ook voor de APK bij ons terecht kunt.

Onderhoud

In onze volledig ingerichte werkplaats kunnen wij bijna al het onderhoud uitvoeren. Zowel grote als kleine reparaties

MEER

Autoruiten

Met vele jaren ervaring in het vervangen van autoruiten kunnen wij zo’n beetje alle ruiten vervangen. Ook via de verzekering!

MEER

Airconditioning

Met speciale apparatuur kunnen wij de airco servicen en hervullen. Tevens kunnen wij reparaties in onze eigen werkplaats uitvoeren

MEER

Auto in- en verkoop

Regelmatig hebben wij leuke occaisions te koop. Klik verder om ons actuele aanbod te bekijken. Inruilen is soms mogelijk.

MEER

Reparatie

Is uw auto kapot of heeft u schade? Veel reparaties kunnen wij zelf uitvoeren. Neem contact op voor meer informatie.

MEER

KWALITEIT GEGARANDEERD

Wij zijn een RDW erkend keuringstation. Dit wil zeggen dat onze werkplaats aan de eisen van het RDW voldoet en wij de APK-Keuring mogen uitvoeren. Om te voldoen aan de eisen van het RDW moet de werkplaats een vloeistof dichte vloer, speciale bruggen, rem test banken en emissie meet apparatuur hebben. U kunt meer lezen over de APK keuring op de website van het RDW

MEER INFORMATIE

Heeft u een probleem, moet uw auto gekeurd worden of wilt u simpelweg meer informatie? Gebruik het formulier hiernaast en wij nemen contact met u op

   WILLEM

   06 51541504

   KARSTEN

   06 41819036

   OPENINGS TIJDEN

   09:00 – 17:30

   WILLEM

   06 51541504

   KARSTEN

   06 41819036

   OPENINGSTIJDEN

   09:00 – 17:30