AUTO AIRCONDITIONING

U kunt bij ons terecht voor het controleren, onderhouden en repareren van uw Airco systeem.

HET AIRCO SYSTEEM

Airconditioning zorgt ervoor dat de temperatuur de auto aangenaam blijft. Het airco systeem werkt met een speciaal koudemiddel onder hogedruk. Dit systeem werkt het best als het goed onderhouden wordt en regelmatig gecontroleerd. Onze werkplaats is voorzien van alle apparatuur om uw airco te controleren, repareren en opnieuw af te vullen.
Barst is door de Stek gecertificeerd airco’s te (her)vullen, onderhouden en repareren. Het Stek-bedrijfscertificaat houdt in dat Barst op een kwalitatieve, duurzame en veilige manier werkt. Tevens staan wij als service partner van Hella voor kwaliteit en werken enkel met originele onderdelen.

HFO1234yf

Tot een aantal jaar terug waren auto’s voorzien van het koudemiddel R134A. Nieuwere auto’s zijn voorzien van een ander koudemiddel: HFO1234yf. Dit koude middel is beter voor het milieu, maar vereist wel compleet andere apparatuur. Zo is niet alleen het koude middel anders, maar ook de leidingen, koppelingen en het vul apparaat. Hierdoor moeten garages vaak een compleet nieuw airco vulapparaat aanschaffen om HFO1234yf te kunnen (bij)vullen.
Als een van de weinig garages in Dronten en omgeving beschikken wij over een HFO1234yf airco apparaat. Wij kunnen hiermee het airco systeem testen, vacumeren en (bij) vullen.
Doordat er speciale apparatuur nodig is voor het vullen van een HFO1234yf airco en omdat het koudemiddel vrij kostbaar is beginnen de prijzen voor het vullen van een airco met het HFO1234yf bij €XXX,-

SPECIALE VOERTUIGEN

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij nagenoeg elke airco onderhouden en repareren. Met onze speciaal ingerichte service bus kunnen wij ook op locatie airco’s onderhouden en repareren. Zo hebben wij door de jaren heen gewerkt aan: vrachtauto’s, campers, graafmachines, kranen en landbouwvoertuigen. Ook bij speciale voertuigen moet regelmatig het aircosysteem onderhouden en gecontroleerd worden. Dit draagt bij aan de levensduur en het optimale klimaat in de cabine. Service op locatie is mogelijk in Dronten, grote delen van Flevoland, Overijssel & Gelderland. Neem contact op voor de mogelijkheden.

  • Auto Airconditioning
  • Airco (her) vullen
  • Airco reparatie

  • Airco van Speciale voertuigen

  • Airco service op locatie

TIP!

Laat uw Airco elke twee jaar controleren. Zo zorgt u ervoor dat deze optimaal blijft werken

DIENSTEN

Een volledig ingerichte werkplaats met wachtruimte. Tevens gespecialiseerd in autoruiten en auto airconditioning. RDW erkend zodat u ook voor de APK bij ons terecht kunt.

APK

De Algemene Periodieke keuring is een verplichte veiligheids en millieu test voor alle voertuigen in Nederland.

MEER

Onderhoud

In onze volledig ingerichte werkplaats kunnen wij bijna al het onderhoud uitvoeren. Zowel grote als kleine reparaties

MEER

Autoruiten

Met vele jaren ervaring in het vervangen van autoruiten kunnen wij zo’n beetje alle ruiten vervangen. Ook via de verzekering!

MEER

Auto in- en verkoop

Regelmatig hebben wij leuke occaisions te koop. Klik verder om ons actuele aanbod te bekijken. Inruilen is soms mogelijk.

MEER

Reparatie

Is uw auto kapot of heeft u schade? Veel reparaties kunnen wij zelf uitvoeren. Neem contact op voor meer informatie.

MEER

KWALITEIT GEGARANDEERD

Barst is door de Stek gecertificeerd airco’s te (her)vullen, onderhouden en repareren. Het Stek-bedrijfscertificaat houdt in dat Barst op een kwalitatieve, duurzame en veilige manier werkt.

MEER INFORMATIE

Heeft u een probleem, moet uw auto gekeurd worden of wilt u simpelweg meer informatie? Gebruik het formulier hiernaast en wij nemen contact met u op